I Lördags hade vi spårkurs här på Murmästartorp ! Strålande sol gjorde det naturligtvis underbart att vara ute och lägga spår hela dagen. Jätte kul att träffa er allihopa och förhoppningen är att vi ska försöka att hinna med en uppföljning innan vintern, så spåra på nu smiley Lite bilde från dagen finns på Stojas hemsida www.svalagard.se

I söndags så var det först BH/BSL prov på Södertälje BK och jag var inne en sväng för att hjälpa till såklart m även för att kika och hejja på de tävlande. Grattis till alla med fin fina resultat smiley

På eftermiddagen så startade vi vår valpkurs här hemma och det var full fart m lek och kontaktövningar nere på fältet smileyDet är roligt att det är med lite olika raser och nyttigt för hundarna !

Nästa helg är det tävling för Fejbert och vi tränar på m fullt fokus ! Det är troligtvis säsongens sist prov för Fejjan och det finns goda förutsättningar att det kommer att gå fint smileyMeeen det är tävling, så allt precis allt kan hända…. Vi tar det som det kommer smiley

Idag har jag fixat o donat m vår lilla söta nykomling smiley Dessutom så fyller världens bästa Filippa 13 år idag smiley