KORAD ZTP BSL lll IPO lll BH Dobvoyage Boniface aka Fejjan, Fejbert, Facet, Prinsen (även några mindre smickrande he he…) smiley Kärt barn har iaf många namn !

Gjorde debut i IPO lll på Södertälje BK med strålande resultat A.94 B.94 C.86 = 274 p CERT ! Med en 2’a plats av 5 startande.

Ett riktigt roligt år har det iaf varit med Fejbert och han har verkligen utvecklats massor ! Efter förra årets RM så beslutade jag att låta Fejjan bli klapp och kak hund, känndes som att IPO sporten inte var riktigt hans grej smiley Jag körde lite skydd på skoj någon helg kurs och jag märkte fram på vår kanten att det hade hänt något med hunden…Han hade mognat på sig och blivit stor smiley

Jag och Tommy gjorde en ny plan att i lugn takt träna på och inte göra det för svårt för hunden. Bara tävla på mindre prov och på en känd figgurant och om/när det sedan fungerar bra ev ta steget vidare…..Det har iaf så här långt varit ett vinnande koncept ! Tack Tommy för all hjälp och support samt att du tror på min hund smiley

Sollefteå IPO ll , Ras Mästerskapen SDV-BSL lll, Södertälje BK IPO lll .

Vi får se vad nästa år har att erbjuda, nu ska iaf Fejjan få vila efter 6 mån intensiv träning smiley

Stort Grattis till kanon fina resultat i tränings gruppen IPO lll Seb / Figo 1 plats cert, Sami / Jagger 3 plats cert och Emelie / Vilja 4 plats cert samt Se-Bch . IPO l Christian /Pantern 1 plats Gk smiley Vilket gäng !!

Lite bilder från dagen på mig och Fejjan, klicka på bilden så blir de större !

Ett extra stort tack till tjejjerna högst upp i bild Ingela o Elli !! Även om man är super bra tränings grupp så behöver man några som jagar upp en när man är skit trött för att åka ut och spåra. Eller som peppar en att köra lydnad i ösregn och ältar tränings metoder även alla andra dagar…. smiley