Vi guppar vidare med en berättelse om Hatchis “kulor”……Som har varit sena ner och sedan åkt lite upp o ner efter humör smiley Det ligger lite i dessa linjer att kulorna kommer ner sent. Ibland så sent som 5 mån, men de kommer. Vilket de nu gjort och förhoppningsvis så ska de stanna på plats nu.

På första utställningen som matte Camilla o Hatchi var med på så bestämde sig kulan för att åka upp precis när Camilla äntrade ringen smiley Hon kände efter innan hon sprang in och då var den på plats, när domaren skulle kolla var den ena borta….Super kritik m tyvärr bara en kula ! Nedrans.

I helgen var det dax igen för utställning och då fanns iaf kulorna på plats ! BIR valp och BIG 3 m kanon fin kritik smiley

Vår fina bruna pärla D Gretchen Greta “Garbo” var också på utställning i Västerås med ett Exellent och riktigt fin kritik av A-M Mealand. De åkte hem innan finalen pga vädret.

Grattis till er båda !