Letat lite inomhus prov i nov/dec i Sthlm /Sörmland men jag hitta inga i SBK’s tävlings kalender smiley Kanske måste vänta enda till våren m att tävla Filli i 3’an….. Då lär jag sätta igång m Eliten m en gång känns det som, där har vi “bara” apportering m dirr kvar om/när 3’an sitter smiley

Funderar på om jag ev ska kastrera henne nu ist ? Jag har två kanon kullar efter henne och skulle ingen av dem vara tillräcklig att avla vidare på, så håller hon inte måttet som avelstik iaf smiley Då kommer man också ett steg vidare i linjerna och vi kan koncentrera oss på att tävla utan löp etc ! Vi får se…

Just nu softar vi lite och ägnar oss mestadels åt att spåra och miljöträna m Bita. Hon är allmänt ohyffsad i stadsmiljö och jagar gärna både cycklar och bussar smiley Dessutom vill hon promt fram till ALLA vi möter och av den lilla försynta valpen som kom till Sverige syns nu intet spår !!

Att vara m i butiken är jätte nyttigt för fröken och där sköter hon sig utmärkt, bara hon får vara m bakom kassan smiley

Dagens tips är att gå ut i skogen och andas in höstluften, den ger positiv energi ! Se upp för jägarna bara, älg jakten har precis börjat.

Bita jobbar smiley