I går hade vi skydds träning hela dagen i solsken smileyHärligt att ta vara på de sista höstdagarna m trevligt folk och duktiga hundar ! Med från “oss” var Cara, Leo, Nova, Garbo, Fejbert och Bita som gick sitt första pass.

Kännde att jag behövde lite positiv energie, ibland är det otroligt energi tömmande att arbeta i tex en rasklubb. smiley Då är hundträning m vänner och engagerade valpköpare bästa medecinen och energi givaren !

I övrigt så ligger vi i med framför allt spårträningen, iom det härliga vädret så är säsongen långt från slut. Två hel dagar nästa vecka är det skyddsträning m Fejbert på helt främmande figge. Vi får se vad han säger om det, nyttig träning i samråd m Tommy för hans fortsatta utveckling .

Idag är det avslutning på valpkursen och alla har varit kanon duktiga. Riktigt kul m en liten grupp och vi har hunnit m att gå igenom mycket. Sedan är det bara att fortsätta att träna på….

I morgon så kommer alla få PM ang MH’t den 23 okt. Var tvungen att ändra om lite smiley

Ta vara på hösten och “ljuset” smiley Några bilder på Cara, Nova och Garbo !