I går var jag och Elli iväg till Strömsholm för ögonlysning av smågliiina Beathe vom Oman “Bita” ,Irox vom Maindrake och Mea vom der Burgstette smiley Det blev några händelserika timmar för dem m bla filminspelning på plats i Strömsholm. Alla tre skötte sig utmärkt och var helt fria på ögonen utan minsta anmärkning. Extra noga kollade av både elever och cert. ögonlysare. Härligt och grattis Elli o Tommy smileyHoppas att vi får se Elli o Irox i ett inslag om Strömsholm på TV i vinter smiley

I veckan som var så hade jag och Helena förmånen att få hänga på rottis gänget för lite bitarbete, då de tagit hit figgurant Adrian Hornsby i två dagar på Norsborgs KK smiley Adrian jobbar på många sätt väldigt likt Tommy och jag har hört mycket gott om honom. Det var ett utmärkt tillfälle för Fejjan att få gå på en annan figge. Det är den biten vi kommer att lägga en hel del arbete på framöver. Nu när delarna “sitter” på Tommy så är det dax att föra över det på även andra figgar….

Fejjan anpassade sig snabbt och föll in naturligt i sitt “normala” fack i skyddet ! Vilket var riktigt glädjande och ett kvitto på att det börjar bli genom arbetet.

Någon som verkligen imponerade på alla med sitt fantastiska bett, balanserade sätt och explosivitet var lilla “Super Nova” Dobvoyage Honda smiley Jätte skoj och med duktiga Helena i snöret så kan de nå hur långt som helst !

Tack Madde för att vi fick hänga på det gör vi gärna fler gånger. Några riktigt trevliga rottisar fick vi även se i arbete.

I morgon så är det dax för MH för F + G kullen ! Två saknas pga löp o skada m annars så är alla på plats hoppas vi……Återkommer m lite rapport om hur det hela avlöpte !

Bild på liten Bita i juli på Sollefteå lägret, tänk vad fort det går…….

Trevlig helg !